Historie 2005

In januari 2005 geven wij het bedrijf Prezent de opdracht deze website te bouwen. Daarnaast wordt de gehele administratie achter de website ingebouwd!

Zondag 20 maart 2005 ontvangt Gaia Cozijn het 1500-ste zwemdiploma A van zwemschool bubbels.

Op woensdagmiddag hebben kinderen vaak activiteiten, zoals muziek, sport en verjaardagspartijtjes. Daarnaast werken veel ouders op de woensdagmiddag. We kiezen daarom vanaf 1 april 2005 voor een volledig lesprogramma op vrijdag en zaterdag. Daarmee komt de woensdag als lesdag te vervallen.

Een groei van vijf jaar konden wij niet in een paar maanden ombuigen tot halvering van het aantal leerlingen, want dat was het uitendelijke doel. Met kleine en soms grote stappen, direct, maar soms ook via een omweg zijn we in juni 2005 gekomen tot de zwemschool die wij nu zijn. Met Anna erbij staan Stefan, Mark, Jonne, Suzanne, Tessa, Bas, Phily en Leobard voor het geven van zwemles met plezier, aandacht en enthousiasme.

Op 7 juni 2005 is na zeven jaar en zeven maanden de laatste belochtend voor het aanmelden van nieuwe leerlingen. Vanaf nu hebben ouders op ieder moment de gelegenheid hun kind(eren) via de website aan te melden.

Zondag 9 juli 2005 wordt de eerste Superbuiten gehouden in het buitenwater van de Vinkeveense Plassen. Het middagprogramma van 16.30 tot 19.00 uur biedt ondermeer: snorkelen, zwemmend redden, op "de banaan" achter de boot, een heerlijke picknick, pootje baden, klimmen, en zwemmen.

Een aantal keren hebben wij het diplomazwemmen en het Supersuperzwemmen in het torenbad van het Sloterparkbad georganiseerd. Onze jarenlange wens om in dit zwembad, met een diepte van vijf meter, een oppervlakte van 300 m2 en de aanwezigheid van duikplanken en en een toren, iedere week te kunnen zwemmen, gaat vanaf september 2005 in vervulling. Op vrijdag worden daar B en C-lessen en superzwemmen gegeven.

Op 9 december 2005 wordt er een nieuwe demensie aan onze zwemschool toegevoegd: duiklessen voor superzwemmers van 10 jaar en ouder. De superzwemmers zijn razend enthousiast na hun eerste duik in het ondiepe water van de Mytlschool. Naast de praktische oefeningen krijgen de kersverse duikers ook de nodige theorie om zo met een goede basiskennis de juiste tekens en handelingen onder water te kunnen verrichten. In maart 2006 wacht hun de eerste diepe duik van vijf meter in het Sloterparkbad.  

Shantell Menzo, gestart op 17 december 2005, is de 2750-ste leerling van zwemschool bubbels.

 

Zaterdag 17 juni 2006 wordt de tweede Superbuiten gehouden in het openluchtbad "het Amstelbad" in Ouderkerk aan de Amstel. Het avondprogramma van 18.00 tot 22.30 uur biedt ondermeer: duiken, een spelprogramma met voetbal, midgetgolf en een estafette, een heerlijke picknick en zwemmen.

Zondag 3 juli 2005 ervaart een aantal superzwemmers de facinerende onderwaterwereld van de Vinkeveense Plassen. Een autobus op zeven meter diepte, snoeken, baarzen, scholen met kleine visjes. Het is een fantastische ervaring onder de deskundige leiding van Jan Hein en Anita (duikschool Wannadive uit Ouderkerk aan de Amstel). 

Kopie van DSC_0228_edited.JPG

Dat zwemmen veel plezier kan geven, bewijst Wieger Stroo. Hij heeft vanaf 21 november 1998 nonstop, gedurende ruim zeven en een half jaar,  bij zwemschool bubbels gezwommen. Eerst natuurlijk de basis gelegd met veel springen, drijven en heel veel oefenen. Vervolgens de zwemdiploma's A, B en C behaald en daarna enkele jaren iedere vrijdag naar de Mytylschool en later het Sloterparkbad voor het superzwemmen. Wij wensen hem bij zijn afscheid op 15 juli 2006 een zwemrijke toekomst.

Jordan Uzoma-Dim behaalt op 1 december 2006 het zwemdiploma C. Zijn diploma is het 4000-ste zwemdiploma dat sinds maart 1998 door zwemschool bubbels uitgereikt is. Een mijlpaal om even bij stil te staan . . . 
 

Zondag 3 december 2006 ontvangt Devi Sookha het 1500-ste zwemdiploma B van zwemschool bubbels.

DSC_0816_edited.JPG

Lola Hock begint op zaterdag 9 december, als 3000-ste leerlinge van zwemschool bubbels, aan haar eerste zwemles

 
Verder lezen en kijken? Klik op historie 2007 en 2008