We moeten ook nog wat regelen voor het duiken met perslucht voor het volgende seizoen. Zoals inmiddels al bekend is gemaakt mogen de negenjarigen ook gaan duiken. Men maakt in principe vier duiken per lesseizoen: drie in de Mytylschool (september-december en maart) en één in juni tijdens het superbuiten in het openluchtbad het Amstelbad te Ouderkerk aan de Amstel. Deze vier duiken kosten 60 euro in totaal (iedere duik kost 15 euro bovenop het lesgeld).

Achter de bovenstaande namen is met één sterretje aangegeven dat hij of zij de leeftijd heeft om te mogen duiken onder leiding van duikschool Wannadive. Drie sterretjes achter de naam betekent dat deze superzwemmer het afgelopen seizoen al gedoken heeft en vanaf het nieuwe seizoen voor de specialties mag gaan duiken. De superzwemmers met drie sterren maken komende zaterdag hun vijfde duik van het seizoen. Kijk op superbuiten 2009 !

Als ouders toestemming geven aan hun kind(eren) om te gaan duiken, moeten zij dat vóór woensdag 1 juli a.s. schriftelijk aan ons bevestigen door een e-mail te sturen naar zwembub@xs4all.nl Dit geldt ook voor de superzwemmers die al een seizoen gedoken hebben. Jan Hein en Anita van Wannadive kunnen daarna een indeling voor het nieuwe seizoen gaan maken. Heel belangrijk is dat hart, longen en oren goed moeten functioneren. 

 
Alle superzwemmers en hun gezinnen worden uitgenodigd om zaterdagavond vanaf 18.00 uur naar het Amstelbad in Ouderkerk te komen en hopenlijk met velen afscheid te nemen van de 50 vertrekkende superzwemmers, kennis te maken met de nieuwe superzwemmers en bovenal te genieten van een bij voorbaat al gedenkwaardig superbuiten. De ouders maken iets lekkers en wij zorgen voor de rest. Alle informatie (inclusief een routebeschrijving) over het superbuiten vindt u op superbuiten 2009 (aanklikken).

Hopenlijk tot zaterdagavond ( het superbuiten gaat onder alle weersomstandigheden door!!!),


Bas, Phily en Leobard 

 

Historie 2009

DSC_4964.JPG

Vrijdag 22 mei wordt het onderdeel schoonspringen afgesloten met een individuele wedstijd in diverse jaargangen. Gedurende twee en een half jaar hebben Shiva en zijn team onze superzwemmers naar grote hoogte weten te brengen!

Supernieuws 24 juni 2009


(Nieuwe) superzwemmers, die willen beginnen met leren duiken, zullen in september in het Mytylbad hun eerste duik gaan maken onder de bezielende leiding van Jan Hein en Anita van duikschool Wannadive. Meer informatie daarover volgt na de zomervakantie. De leeftijd wordt verlaagd naar negen jaar en vanaf september 2009 zal iedere duik 15 euro gaan kosten. Hoe u dit extra bedrag dient te betalen, zullen wij ook na de zomervakantie bekend maken. Voor deelname aan het duikprogramma van het seizoen 2009-2010 moet men zich aanmelden via
zwembub@xs4all.nl Wij stellen wel drie voorwaarden aan deelname van het duikprogramma:
* toestemming van de ouder(s)
* geen hart, long en/of oorproblemen
* negen jaar oud zijn bij de eerste duik  


Tijdens het superbuiten worden traditiegetrouw de medailles uitgereikt van het kampioenschap wedstrijdzwemmen. Wie zal volgende week zaterdag de medailles en wisselbeker komen uitreiken???  

JE MAG ZATERDAGAVOND 27 JUNI NIET MISSEN EN WE GAAN ER DAN OOK VANUIT
DAT IEDEREEN NAAR HET SUPERBUITEN KOMT. 
ALS JE ECHT, ECHT, ECHT NIET KUNT KOMEN, MAIL DAN NAAR
zwembub@xs4all.nl ! 

Vrijdag 26 juni is er geen superzwemmen, dus tot vrijdag, tot zwems en zeker tot ziens op zaterdag 27 juni in het Amstelbad!


Bas, Phily en Leobard

DSC_5518.JPG

Zaterdag 27 juni, na bijna tien jaar superzwemmen, nemen 50 superzwemmers en Leobard afscheid van het superzwemmen tijdens het traditionele Superbuiten in het Amstelbad. Vanaf 21 augustus zullen Bas en Joost in de Mytylschool het superzwemmen voortzetten. Kijk en lees ook op het verslag van het superbuiten (in actie) en superbuiten (tot slot).

 
  Patricia, Bianca, Paloma, Maureen, Renata en Renée komen het lesteam van bubbels versterken.
DSC_6886.JPG
Isiah Mando ontvangt op 15 november 2009 het 2000-ste zwemdiploma B.
 

Historie 2010

 
DSC_8831.JPG
Cherique Zijler ontvangt op 21 maart 2010 het 2.500-ste zwemdiploma A van zwemschool bubbels.
DSC_9123.JPG
27 maart 2010 verwelkomen wij Resa Pastor als 4000-ste leerling van zwemschool bubbels.
DSC00146.JPG
De tienjarige Fleur Janssen ontvangt op 27 juni 2010 drie zwemdiploma's tegelijk; een unicum!
DSC01796-1.JPG
Op 27 juni 2010 is het 6000ste zwemdiploma voor Sjoerd Peddemors.
28 augustus 2010: Alain en Thomas komen het team van bubbels versterken
 
Verder lezen en kijken? Klik op historie 2011