13 juli 2017

 
SPEELLES
Komende zaterdag, 15 juli, sluiten we het zwemseizoen af met de traditionele speelles. Alle gezinsleden van de leerlingen zijn dan van harte welkom samen het water in te gaan op de gebruikelijke lestijd. Naast het spelen zullen we per bubbelniveau zwemtips geven voor de zomervakantie. Kortom, een actieve speelles voor het hele gezin. Op deze dag kleden de vaders zich om in de kleedruimte van de jongens en de moeders in de kleedruimte van de meisjes! In de wachtruimte leggen wij alle gevonden voorwerpen neer. Graag alles meenemen! Klik op Speelles en lees een uitgebreidere beschrijving van de speelles.

LESGELD BETALEN
Na de zomervakantie wijzigen wij het tijdstip van betalen. U was gewend aan de constructie: eerste lesdag van het lesblok betalen bij binnenkomst, voorafgaande aan de tweede zwemles werd bij binnenkomst gecontroleerd of u betaald had en was dit niet het geval dan kreeg u de mogelijkheid ter plekke alsnog te betalen, zodat deelname aan de zwemlessen verzekerd was. Hadden wij bij de derde les nog niets van u vernomen, dan werd de betreffende leerling direct uitgeschreven.

Het eerste lesblok na de zomervakantie (9, 16, 23 en 30 september) blijft het oude systeem van kracht: zaterdag 9 september betalen en zaterdag 16 september controle en zo nodig betalen. Vanaf  het tweede lesblok (7, 14, 21 en 28 oktober) verschuiven de betalingsdagen een week naar voren. Men betaalt dus tijdens de vierde (laatste) zwemles van het lesblok (zaterdag 30 september) de vier zwemlessen van het volgende lesblok en voorafgaande aan de eerste zwemles van het lesblok (zaterdag 7 oktober) vindt de controle plaats. Op de eerste lesdag van een lesblok kan men alleen PINnen of contant betalen. Als u op die eerste lesdag niet betaald heeft, kan niet aan de zwemles deelgenomen worden.

Tot zaterdag, tot zwems,


Bas en Bianca

(Na de speelles: een hele fijne zomervakantie en we zien elkaar terug, zaterdag 9 september, op de gebruikelijke lestijd).