18 oktober 2017

 

Zwemschool bubbels is vandaag jarig! Op 18 oktober 1997 zijn wij met vijf leerlingen gestart en vandaag, 20 jaar en ruim 6000 leerlingen en 8000 zwemdiploma's verder, is de zwemschool uitgegroeid tot een school waar 13 lesgevers aan ruim 400 leerlingen wekelijks zwemles geven.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij de ouders altijd de garantie kunnen geven, dat hun kind(eren) vanaf 5 1/2 jaar direct met zwemles kon(den) beginnen. Het aantal aanmeldingen is de afgelopen weken echter zo gestegen, dat wij nu een wachtlijst hebben van enkele maanden. Een nieuwe leerling zal voortaan op volgorde van aanmelding worden opgeroepen indien er een plek vrijkomt. 

Nieuwe leerlingen zullen voortaan op de laatste zaterdag van een lesblok starten. 

Zaterdag 28 oktober dient u het lesgeld van het komende lesblok (4 t/m 25 november) in de zwemschool te betalen. Zaterdag 4 november zal bij binnenkomst een controle plaatsvinden. Overmaken naar het rekeningnummer van de zwemschool: NL14 RABO 0351 8792 34, met de vermelding van de voornaam en achternaam van de leerling is ook mogelijk. Het bedrag voor het komende lesblok staat op de persoonlijke pagina van uw kind vermeld. De toegangscode voor deze pagina vindt u onderaan deze nieuwsbrief.  

Zaterdag 4 november vindt, voor alle leerlingen en op de gebruikelijke lestijd, de traditionele vorderingenles plaats. De ouders worden die dag in twee groepen verdeeld en krijgen ca. 20 minuten de tijd om de zwemles in de zwemzaal bij te wonen en vragen aan de lesgevers te stellen. Voor een goede organisatie vragen wij de ouders in de wachtruimte te blijven wachten, totdat wij de indeling van de twee groepen bekend hebben gemaakt.

De meeste groepen leerlingen hebben twee lesgevers. Eén van de lesgevers zal u te woord staan en de ander geeft zwemles. Het is vanzelfsprekend dat hierdoor de zwemles op een iets lager tempo zal plaatsvinden. Schroom niet om vragen te stellen, want daar is deze les juist voor bedoeld en de lesgevers zijn erop voorbereid. Op de website staat een pagina vorderingen(les). Als u deze nog niet gelezen heeft klik dan op de link Vorderingen(les), zodat u op de hoogte bent van een mogelijke typering als zwemmer.

De manden met gevonden voorwerpen zijn overvol. Kijk zaterdag, op de trap bij binnenkomst, of er iets van u is. Graag meenemen, want na zaterdag gaan alle overgebleven spullen naar een project van hulpverlening. 

Tijdens de herfstvakantie geven wij zwemles!

Tot zaterdag,


Bas en Bianca