22 februari 2017

 


De kinderen genieten op dit moment van de voorjaarsvakantie. Voor alle duidelijkheid: komende zaterdag, 25 februari, geven wij zwemles!

Voor de C-leerlingen is dit is een zwemsurvivalles, waarbij de survivalonderdelen met lange kleding aan geoefend worden. De leerlingen zwemmen de gehele les met kleding aan: eerst zwemkleding aantrekken en vervolgens ondergoed, een lange broek, een shirt met lange mouwen, een kort, lichtgewicht regenjack (met drukknopen of rits) sokken en schone regenlaarzen.

Tijdens de zwemlessen bevinden zich veel mensen in de school. Wilt u zo vriendelijk zijn met het volgende rekening te houden:
Kom op tijd, want laatkomers verstoren de les.
Geen witte kledingbak (met kleding) in de kleedruimte laten staan, want er is daar te weinig ruimte en spullen raken zoek.  
Geen (blauwe) hoesjes over de schoenen dragen, want het zand onder de schoenen komt uiteindelijk toch in de school terecht. Draag slippers!
Stop lange haren onder een badmuts, want vrij zicht is belangrijk voor het ontwikkelen van goede zwemslagen.  
Betaal op tijd, want dit vraagt van beide partijen de minste energie. Volgende week zaterdag, 4 maart, starten we een nieuw lesblok.

Alle data, lesblokken, lestijden, bedragen en overige informatie vindt u op onze website www.zwemschool-bubbels.nl.

Namens het team van zwemschool bubbels,

dank, tot zaterdag en hartelijke groet,


Leobard