24 september 2018

 
BETALING VAN HET LESGELD

Komende zaterdag, 29 september, is het de vierde zwemles van dit lesblok. Het lesgeld moet vóór het komende lesblok (6/10 - 13/10 - 20/10 - 27/10) betaald zijn.

Het bedrag is 56 euro voor vier zwemlessen. Nieuwe leerlingen, die komende zaterdag met zwemles starten, betalen 70 euro (de eerste zwemles plus het komende lesblok van vier zwemlessen). Het bedrag voor leerlingen, die een bijdrage van een fonds ontvangen, is bij de betreffende ouders bekend.

Het zou fijn zijn als u het bedrag vóór komende zaterdag overmaakt naar de bankrekening van zwemschool bubbels: NL 14 RABO 0351 8792 34 t.n.v. zwemschool bubbels, met vermelding van de voor- en achternaam van de leerling.

Voor alle duidelijkheid:
* Alleen zaterdag 29 september, de laatste zwemles van het lesblok, is het mogelijk in de zwemschool met PIN-betaling te betalen!
* Als u zaterdag 29 september niet in de zwemschool komt, dient u het lesgeld uiterlijk donderdag 4 oktober over te maken naar de bankrekening van de zwemschool.  
* Ouders die een betalingsafspraak willen maken dienen dit uiterlijk donderdag 4 oktober aan Phily per e-mail (zwembub@xs4all.nl) kenbaar te maken.

Voor alle ouders, die de overeenkomst nog niet ondertekend hebben: wij vragen u hiervoor zelf met Phily contact op te nemen en/of zaterdag naar haar toe te gaan om de overeenkomst te ondertekenen.

Tijdens de herfstvakantie geven wij zwemles 

Wilt u erop letten, dat u bij binnenkomst uw schoenen uitdoet en in de school slippers draagt en geen blauwe schoenhoesjes!

Kinderwagens en buggy's zijn in de kleedruimtes niet toegestaan.

Dank voor uw medewerking en als u vragen of opmerkingen heeft: mail deze naar zwembub@xs4all.nl.

Tot zaterdag, tot zwems,


Bas