9 juli 2018

 
Nog twee zwemlessen te gaan en dan is het zomervakantie! 

MAUREEN NEEMT AFSCHEID VAN DE ZWEMSCHOOL 


31 maart 2001 begon Maureen als leerling bij zwemschool bubbels. In januari 2003, na het behalen van de zwemdiploma's A, B en C vervolgde ze haar wekelijkse zwemlessen bij het Superzwemmen. In maart 2009 begon Maureen met lesgeven en nu, na ruim 17 jaar gaat zij afscheid nemen. De studie laat het jammer genoeg niet meer toe om wekelijks les te geven. We danken haar voor al die jaren dat zij bij ons was. Voor het lesgeven met zoveel inzet en liefde! We wensen Maureen het allerbeste en hopen natuurlijk dat zij af en toe kan komen invallen voor haar collega's. Dank, dank en nogmaals dank voor alles, Maureen!

Bij zwemschool bubbels is het traditie de lesgevers bij hun afscheid een aandenken te geven van de leerlingen en ouders. Komende zaterdag 14 juli geeft Maureen voor het laatst zwemles en na iedere les op die dag is er gelegenheid om haar gedag te zeggen. Daarnaast willen wij u vragen een persoonlijke groet op de grote kaart te schrijven. Deze ligt op de tafel bij binnenkomst. Aan de kinderen willen wij vragen een mooie tekening te maken of iets te schrijven. Alle tekeningen binden we samen en deze worden aan het einde van de dag aan Maureen uitgereikt. De tekeningen graag bij binnenkomst in de doos leggen (bij de grote kaart).

SPEELLES
Zaterdag 21 juli sluiten we het zwemseizoen af met de traditionele speelles. Alle gezinsleden van de leerlingen zijn dan van harte welkom samen het water in te gaan op de gebruikelijke lestijd. Naast het spelen zullen we per bubbelniveau zwemtips geven voor de zomervakantie. Kortom, een actieve speelles voor het hele gezin. Op deze dag kleden de vaders zich om in de kleedruimte van de jongens en de moeders in de kleedruimte van de meisjes! In de wachtruimte leggen wij alle gevonden voorwerpen neer. Graag alles meenemen! Klik op Speelles en lees een uitgebreidere beschrijving van de speelles.

LESGELD BETALEN
Na de zomervakantie start op zaterdag 8 september het nieuwe zwemlesseizoen. Op die dag dient u het lesgeld van het eerste lesblok (8, 15, 22 en 29 september 2018) te betalen. Het zou heel fijn zijn als u het bedrag vóór 8 september a.s. overmaakt naar de bankrekening van de zwemschool: NL14 RABO 0351879234 t.n.v. zwemschool bubbels te Diemen en met vermelding van de voor- en achternaam van de leerling(en). 

NIEUWE LEERLINGEN EN WACHTLIJST

De wachtlijst is inmiddels opgelopen tot bijna een jaar. Als kinderen nu aangemeld worden via www.zwemschool-bubbels.nl kan er pas in juni 2019 gestart worden. De nieuwe leerling moet dan wel minimaal vijf en een half jaar oud zijn. Houd hier rekening mee!

Tot zaterdag, tot zwems,


Bas en Bianca

(Na de speelles: een hele fijne zomervakantie en we zien elkaar terug, zaterdag 8 september, op de gebruikelijke lestijd).