22 mei 2018

 

Komende zaterdag, 26 mei, is de zwemles een vorderingenles, waarbij de ouders in de zwemzaal een gedeelte van de les kunnen volgen en op de hoogte worden gebracht van de vorderingen van hun zoon en/of dochter. 

Voor een goede organisatie is het belangrijk dat bij het begin van de zwemles alle ouders naar de wachtruimte komen (nadat de kinderen naar de zwemzaal zijn gegaan). De ouders worden daar in twee groepen verdeeld: één of twee. Halverwege de zwemles worden de groepen gewisseld. 

De lesgevers zullen u, tijdens het lesgeven, op de hoogte brengen van de vorderingen. Heeft u een vraag, dan kunt u deze aan de betreffende lesgever stellen. Maak hier gebruik van!

Op de website staat een pagina "vorderingen(les)". Als u deze nog niet gelezen heeft klik dan op de link Vorderingen(les) zodat u op de hoogte bent van de mogelijke typering als zwemmer. 


Zaterdag 2 juni a.s. start een nieuw lesblok van vier zwemlessen (2, 9, 16 en 23 juni).
Vóór de eerste zwemles van 2 juni a.s. dient het lesgeld betaald te zijn. Om lange rijen van betalende ouders op 2 juni te voorkomen, vragen wij u het lesgeld komende zaterdag, 26 mei, in de school te betalen of over te maken naar de bankrekening van de zwemschool: NL14 RABO 0351879234 t.n.v. zwemschool bubbels te Diemen en met vermelding van de voor- en achternaam van de leerling(en). 

Op de persoonlijke pagina van uw zoon/dochter kunt u zien welk bedrag u dient te betalen.

Het is mogelijk om meerdere lesblokken te betalen.

Voor leerlingen, die gebruik maken van het Jeugdsportfonds, wordt het bedrag na betaling op de website aangepast. 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.


Afgelopen zaterdag zijn, van één van onze leerlingen, zwarte meisjeslaarzen verdwenen uit de schoenenruimte tijdens de les van 11.45 uur. Zij wil deze heel graag terug krijgen? 

Tot zaterdag en hartelijke groet,


Bas en Bianca